Foto/Președintele Iohannis primit cu speranță de sute de bucovineni

Președintele Klaus Iohannis primit cu inima și cu sufletul sutelor  de bucovineni la Suceava. Foarte mulți au venit îmbrăcați în costume populare. Conducerea Consiliului Județean și  Primăriei Suceava este prezentă la eveniment. La primirea președintelui  Klaus Iohannis la Suceava, pe panoul Consiliului Județean rulează clipul celor patru rădăuțeni  ”Pentru că iubim Bucovina !!!! La fața locului au fost prezenți și reprezentanții Poliției, Jandarmeriei dar și ai altor structuri de ordine publică și siguranță.

Locanicii din Botoșana, Fundu Moldovei, Comănești însoțiți de primari  dar și din alte localități au venit îmbrăcați în straie populare așteaptă întâlnirea cu președintele tuturor românilor.

 

 

 

 

Primari PNL, consilieri județeni,  consilieri locali, multă lume  , toți vin în întâmpinarea șefului statului, bucuroși că și-a mai adus și cineva aminte și de ei. Cei preznți au primit stegulețe tricolore dar și inscripționate cu sigla,,Centenarul Unirii -100 de ani,,.

Președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur și primarul Ion Lungu,  l-au așteaptat pe președintele României Klaus Iohannis la Aeroportul Salcea- Suceava
Localnici din Comănești îmbrăcați în costume populare au dorit și ei să arate președintelui că există și altfel de oameni într-o Românie măcinată de ură și controverse politice. Nu au lipsit localnicii din Mălini  care au purtat cu mândrie drapelul României. 
Distribuire articol