UPDATE//Ultima oră// Mamă și copilaș spulberați pe o trecere de pietoni din Suceava

UPDATE// Mașina care a lovit mama și copilul are număr de Constanța și era condusă de un șofer tânăr. El avea viteză mare, spun martorii care apreciază că femeia a fost târâtă 40 de metri pe asfalt, iar copilașul a fost proiectat afară din cărucior și a fost găsit la 30 de metri de locul accidentului. Mai precis, accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție. Polițiștii efectuează acum măsurători la fața locului.

Irina Airinei ,mămica jandarm și copilul acesteia au fost transportați sla Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Update/

Irina Airinei, jandarmeriță în Fălticeni, mămica spulberată ea și copilașul ei pe o trecere de pietoni în Suceava a murit la spital. Copilașul se mai zbate încă între viață și moarte afirmă surse medicale. Femeia era căpitan la Școala de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, avea 40 de ani și era în concediu pentru creșterea copilului, o fetiță de doi ani.   Aceasta ocupa funcția de purtător de cuvânt al instituției iar în perioada de concediu a fost înlocuită cu o altă femeie ofițer.  Ca o ironie a sorții, la fel ca ieri, când un preot din Mitocu Drgomirnei a omorât o femeie, și autorul accidentului de azi, este un tânăr de 26 de ani din Mitocu Dragomirnei! E drept conducea un Audi cu număr de Constanța, dar , probabil și-l cumpărase recent!Vom reveni!

O mamă care își plimba copilașul într-un cărucior este în stare gravă la spital , după ce o mașină a spulberat-o, atât pe ea cât și pe bebeluș pe o trecere de pietoni, în Municipiul  Suceava, zona Tribunal, în urmă cu câteva minute. Potrivit martorilor, mama a fost târâtă mai mulți metri , iar căruciorul cu bebelușul a zburat practic prin aer. Surse de la fața locului spun că femeia este jandarm în Fălticeni și s-ar numi Airinei Irina. Atât femeia cât și bebelușul au  fost preluați de un echipaj Smurd și transportați la spital. Femeia este într-o stare foarte gravă

Vom reveni!