Lungu:70.850 de luminițe dau viață bradului din centrul orașului!. Sucevenii aruncați din nou de Revelion în parcarea Iulius Mall

,,Suceava îmbracă haine de sărbătoare!  70.850 de luminițe dau viață bradului din centrul orașului! Sperăm că va fi pe placul sucevenilor!,, anunță mândru  primarul Sucevei, Ion  Lungu pe pagina  de facebook.  Banii alocați pentru ornamente provin din vistieria Primăriei și nu sunt alocați de persoane fizice.

De cealaltă parte  însă , primarul s-a arătat nemulțumit de propunerea  Revelionului în centrul Sucevei ridicată de doi consilieri locali.Este vorba de Ovidiu Milici-ALDE și Cristian Boberschi-PSD. Cei doi au afirmat la ultima ședință extraordinară a deliberativului local că au fost întrebați de foarte mulți suceveni despre Revelionul de la sfârșit de an. ,,Mulți își doresc ca acest revelion să fie în centrul orașului,, a spus Boberschi. De altfel, Suceava este singurul oraș din țară unde petrecerea dintre ani se organizează în Lunca Sucevei și nu în centru.

Lungu a justificat organizarea Revelionului prin aceea  că sucevenii nu au un comportament civilizat și că ar putea distruge ,,figurinele,,  care ornează orașul de sărbători.Mai pe înțelesul oamenilor, sucevenii sunt niște neciopliți și au un comportament josnic.

Ce nu se spune însă este că în parcarea Iulius Mall după petrecerea dintre ani face curățenie Iulius Mall și nu Diasil-firma care încasează miliarde de la Primăria Suceava. Mai mult, Iulius Mall dacă ar finanța organizarea Revelionului ar putea-o face indiferent de locație prin urmare s-ar putea ascunde ceva putred în această colaborare cu Primăria Suceava.

Consilier PNL: Dacă propunerea de organizare a Revelionului în centrul orașului ar fi venit din partea unui consilier local PNL alta ar fi situația.Curios este de ce manifestările cu ocazia Zilei Bucovinei se fac în centrul urbei.