ACTUALITATE

Cursa Bologna – Suceava nu a putut ateriza din cauza ceții

Cursa Bologna – Suceava, cu 131 de pasageri la bord, nu a putut ateriza, sâmbătă, pe aeroportul din Salcea, județul Suceava, din cauza ceții, cursa fiind direcționată spre Iași. Alți 164 de oameni, care așteptau îmbarcarea spre Bologna, pot amâna zborul sau să ceară banii înapoi pe bilet informează mediafax.

Conform directorului aeroportului Ștefan cel Mare, Ioan Măriuța, în aeronavă se aflau 131 de pasageri. Alte 164 de persoane așteptau să se îmbarce în avionul care nu a mai ajuns la Suceava, cu destinația Bologna.

Aceștia pot fie să își amâne zborurile și să plece cu alte aeronave, fie să ceară banii de pe bilete înapoi.

„Este ceață foarte densă, vizibilitatea redusă, sub 50 de metri şi din acest motiv s-a aterizat la Iași. În aeronavă se aflau 131 de persoane. Următorul zbor urmează să ajungă diseară, la ora 21.00 de la Luton (Londra), însă nu știm ce se va întâmpla cu acesta. Așteptăm să vedem cum evoluează vremea. Deocamdată suntem pe avertizare cod galben de ceață”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul aeroportului Ștefan cel Mare, Ioan Măriuța.

Din cauza vremii şi vineri au existat probleme, alte două aeronave, cea de la Londra şi cea de la Milano-Bergamo aterizând la Iași.

Județul Suceava este sub avertizare cod galben de ceață până sâmbătă, la ora 17.00.