Mesajul de Centenar a trei viitori piloţi ai României, studenţi la Academia Forţelor Aeriene din SUA. Doi au fost absolvenți ai Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc

Trei viitori piloţi ai României, studenţi la Academia Forţelor Aeriene a Statelor Unite ale Americii, au transmis un mesaj cu ocazia împlinirii Centenarului Marii Uniri. Petruţ Ghiţă, Cristian Hanciuc şi Andrei Alexandru Savin sunt studenţi la Academia Forţelor Aeriene SUA şi au fost trimişi la şcolarizare de MApN. Cristian Hanciuc şi Andrei Alexandru Savin au absolvit Colegiul Miitar Național ,,Ștefan cel Mare,, din Câmpulung Moldovenesc. Cristian Hanciuc a fost admis în  Academia Forţelor Aeriene a Statelor Unite! Andrei-Alexandru Savin de la  Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a fost felicitat de ministrul apărării naționale, Mihai Fifor iar în acest an  a fost admis la United States Air Force Military Academy, Colorado Springs.

Cei trei reprezintă noua generaţie de piloţi de vânătoare ai României şi, pentru că sunt plecaţi peste ocean, au ţinut ca mesajul lor de 1 decembrie să fie auzit de românii din întreaga lume.

Petruţ este student în anul IV, Cristian în anul II, iar Andrei Alexandru în anul I, însă pentru ei, România reprezintă totul,tranmsite observator.tv.

“Perioadele dificile apropie oamenii, îi învaţă să se susţină reciproc, să se iubească, dar mai important, să muncească împreună pentru un viitor mai bun. Decât să vorbim urât despre ţara noastră în perioade mai întunecate, haideţi să lăsăm aceste încercări să ne facă de 100 de ori mai puternici, de 100 de ori mai uniţi, mai motivaţi să facem din România o ţară de 100 de ori mai frumosă. Noi suntem România. La mulţi ani, românilor! La mulţi ani, România!”, a declarat Petruţ Ghiţă.

sursa:observator.tv