Percheziție la un braconier  din Izvoarele Sucevei. Un întreg arsenal de armă și muniție ascunse în grajd

Percheziție la un braconier  din Izvoarele Sucevei. Un întreg arsenal de armă și muniție ascunse în grajd. Ieri în baza mandatului emis de Judecătoria C-lung Moldovenesc, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, ocazie cu care, într-un grajd pentru animale, au fost identificate și ridicate pentru cercetări: o armă letală confecționată artizanal și fără inscripții, 17 tuburi cartuș cu capsele percutate, precum și 66 de gloanțe de calibre diferite.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu figurează ca fiind posesor legal de arme și muniții.

La desfășurarea percheziției, au participat părinții bărbatului de 34 de ani, acesta fiind plecat la muncă pe raza județului Botoșani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, ce va fi soluționat procedural.