Mesajul SRI în ajun de An Nou.ACTUALITATE”Să auzim de bine”. Reacțiile au apărut imediat

Serviciul Român de Informații a transmis o urare românilor, pe Facebook, în ajun de An Nou. ”Și in 2019 să auzim de bine!”, este mesajul SRI-ului, însoțit de o poză cu un receptor roșu al unui telefon fix, ce atârnă în partea stângă a imaginii alături de logo-ul instituției.

Mesajul SRI-ului a strâns peste 11 mii de likeuri și aproape 4300 de distribuiri.

Răspunsurile amuzante ale utilizatorilor de Facebook nu au întârziat să apară:

„La mulți ani!!! Să aveți grijă de noi și în 2019 și să ne ascultați cu plăcere. Și încă ceva să nu le spuneți nevestelor cu cine mai vorbim la telefon”,  a fost comentariul unui bărbat. 

În stilul caracteristic, românii au mai avut și comentarii tragico-comice: ” Laaa muuulți aaani! Aveți grijă de țară și de noi, câți mai suntem pe aici” – aluzie la numărul mare de români care au ales să emigreze în alte țări, în ultimii ani. 

Nici semnificația telefonului roșu nu a fost trecută cu vederea, un utilizator al rețelei sociale comentând: ”Nu vă ascultă mă nimeni, sunteți prea paranoici, nu da statul bani să vă asculte pe voi în particular. Telefonul roșu are ca semnificație utilizarea lui de către persoane cu funcții înalte, iar beneficiul este criptarea apelului. I se mai spune și „secretizor”. Este un concept vechi, bineînțeles că nu se mai folosește în zilele noastre, însă a rămas ca și termen.”

,,Culoarea roșie a telefonului a fost aleasă din considerente de design sau trebuie sa transmita un mesaj foarte subtil? 😂😂😂 ,,Serviciul Român de Informații a transmis o urare românilor, pe Facebook, în ajun de An Nou. ”Și in 2019 să auzim de bine!”, este mesajul SRI-ului, însoțit de o poză cu un receptor roșu al unui telefon fix, ce atârnă în partea stângă a imaginii alături de logo-ul instituției.Distribuire articol