Legătura dintre ”Urul Carpatin” și Gabriela, studenta ucisă în accidentul de la Cluj! Mesaj sfâșietor

Luptătorul MMA Ghiță Ignat, care este cunoscut sub numele de ”Ursul Carpatin”, era rudă cu Gabriela, studenta care și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs la Cluj, după ce iubitul ei s-a urcat drogat la volan. Astfel, el a făcut public un mesaj sfâșietor. 

Ghiță și Gabriela erau verișori, iar acesta a făcut public un mesaj ce a emoționat o țară întreagă. 

”Gabi a plecat… Odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o… Nădăjduim și credem într-un Dumnezeu care poate să aline orice durere, oricât de mare ar fi… Sincere și eterne regrete, verișoară scumpă!!!”, este mesajul postat de ”Ursul Carpatin” pe Facebook.

Gabriela Rîpan avea 20 de ani și era studentă la Managament, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Ea a murit în noaptea de duminică spre luni,  într-un accident provocat de prietenul ei. Maşina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes, îi aparţinea Gabrielei şi o primise cadou de majorat. Iubitul ei, Tudor, de 19 ani, a rămas fără un picior și are nevoie de sânge. 

Ultima fotografie postată pe contul de Instagram o surprinde pe Gabriela Rîpan într-o ipostază cochetă, pregătită de petrecere. Peste doar câteva ore avea să sfârșească într-un mod tragic…

Trupul neînsuflețit al Gabrielei Rîpan este depus la Biserica Sfânta Vineri din Suceava, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, la Suceava, la ora 12.00.

Gabi a plecat…odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o…nădăjduim și credem intru-un Dumnezeu care poate sa aline orice durere,oricât de mare ar fi…sincere și eterne regrete, verișoară scumpă…!!!

Publicată de Ursul Carpatin pe Marţi, 22 ianuarie 2019

sursa:a1.ro