Un polițist pensionar de la rutieră bătut în stradă de un șofer căruia îi făcuse dosar penal

Un bărbat, fost polițist la Biroul Rutier Sighetu Marmației, actualmente pensionar, a fost bătut măr ziua în amiaza mare pe o stradă din municipiul de pe malul Tisei.

Agresorul, un bărbat în vârstă de aproximativ 40-45 ani, l-a recunoscut pe Moroz, polițist de la Rutieră – pensionar, în fața la localul Davids din Sighetu Marmației.

Fără să stea mult pe gânduri agresorul l-a lovit din senin cu pumnii în față și stomac. Martorii susțin că agresorul striga în gura mare că ar fi venit momentul să îi ”plătească” pentru dosarul penal care i l-ar fi întocmit după ce polițistul l-ar fi oprit în trafic iar șoferul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Mai mulți martori au sărit în ajutorul polițistului pensionar și au sunat la 112. Imediat la fața locului au sosit mai multe echipaje ale poliției Sighet, ale Jandarmeriei Sighet, dar și un echipaj SMURD. Paramedicii l-au preluat pe polițistul rutier pensionar și l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru a primit îngrijrii medicale de specialitate.

Pe de altă parte polițiștii l-au reținut pe suspect și l-au dus la audieri.

sursa:sighet 247