Doliu în două familii care au și-au pierdut suflete dragi în tragedia din comuna Cornu Luncii

Doliul în două familii după ce și-au pierdut suflete dragi în tragedia rutieră din comuna suceveană Cornu Luncii. Este vorba de  Pohoață Gavril, de 54 ani, din com. Capu Câmpului .șoferul autoutilitarei și Ursu Grosu Eugenia, de 59 ani, din mun. Pașcani jud. Iași, pasageră în autoturismul Mercedes.

Trebuie aminit că ieri, ora 07:20, Ungureanu Răzvan Gheorghiță, de 28 ani, din Pașcani, județul Iași, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes Sprinter, pe DN 2E, pe raza comunei Rădășeni, pe un sector de drum în afara localității, la km. 6+500, pe direcția Spătărești către Gura Humorului, probabil din cauza unei explozii la anvelopa dreapta spate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara Ford Tranzit condusă de Pohoață Gavril, de 54 ani, din com. Capu Câmpului.

            Din accident a rezultat decesul a două persoane respectiv conducătorul autoutilitarei Ford Tranzit și Ursu Grosu Eugenia, de 59 ani, din mun. Pașcani jud. Iași, pasageră în autoturismul Mercedes, precum și vătămarea corporală a 7 persoane, conducătorul autoturismului Mercedes și 6 pasageri, care au fost transportați la Spitalul Județean Suceava. Ei au fost diagnosticați cu   politraumatisme prin accident rutier și plagi antepicior stâng.

           Conducătorul auto Ungureanu Răzvan Gheorghiță a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge la Spitalul Jud. Suceava.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.