Cruzime fără margini a unui tânăr din Broșteni. Și-a pus câinele să sfâșie un biet maidanez!

Un tânăr din Suceava şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă. Victima a rămas fără ochi şi a fost dus la un cabinet medical veterinar mai mult mort decât viu. Tânărul a fost identificat de cei care au făcut publice imaginile de groază.

Cei doi câini agresori ar fi ai lui Ciprian Severin, din localitatea Broșteni, județul Suceava. Tânărul de 23 de ani și-ar fi pus câinii să se “hrănească” dintr-un câine maidanez, cel mai probabil, pe o uliță din Broșteni.

O postare de pe facebook a devenit virală, fiind filmaţi doi câini amstaff care sfâşie pe uliţa unui sat din Suceava un câine vagabond. Asociatia Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola l-a identificat pe stăpânul dulăilor şi a cerut ca împotriva lui să se ia toate măsurile legale.

“CEREM DE URGENTA POLITIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezinta un pericol public!!
Aceste imagini nu sunt recomandate cardiacilor!

Cu ajutorul celor de la asociatia Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat cauza datorita careia acel caine, care ieri facea inconjurul internetului socand o lume intreaga, a ramas complet fara ochi, iar toata zona capului este distrusa.
Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava, si-a pus cainii din rasa amstaff sa il sfasie pe acest amarat.”, se scrie în postare.

Sursa citată spune că o rudă a băiatului a slavat câinele sfâşiat de la moarte: “Daca nu intervenea cineva din familia individului, cainele era acum mort. 
In prezent starea cainelui nu este deloc una buna, infectiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi.” (Sursa: Observator)