Tarife la Spitalul Județean. Papuceii de unică folosință plătiți cu 1 leu/pereche

Consiliul Județean Suceava a aprobat astăzi, tarifele pentru servicii de diagnostic și tratament cardiovascular și tarifele pentru proceduri care se efectuează în compartimentul radiologie intervențională. Totodată, deliberativul județului a aprobat taxa pentru utilizarea papucilor de unică folosință de către vizitatori,în sumă de 1 leu/perechea.

În cursul anului 2018, la Spitalul Județean de Urgență a fost achiziționat un angiograf nou, cu fonduri alocate de la Ministerul Sănătății,care a fost instalat în Secția Cardiologie și va permite funcționarea unui compartiment de cardiologie intervențională propriu.

Tarifele au fost propuse de către Spitalul Județean la solicitarea medicului specialist.

Papuceii de unică folosință erau la mare căutare și în 2009 la Spitalul Județean iar prețul era același.
Conducerea Spitalului declara atunci că a introdus o taxă de un leu pentru papucii care se eliberează pentru rudele bolnavilor care vor să ajungă în saloane în timpul  orelor de vizită sau pentru cei care au diverse treburi pe secţii. Echiparea vizitatorilor se facea chiar de la intrarea principală în unitate, unde conducerea a amenajase un birou special.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2009-04-13/Cati-bani-scoate-Spitalul-Suceava-din-papuci#ixzz5gqTo7Y1x 
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

Distribuire articol