Cuc, prea ocupat să vadă un metru de autostradă construit de Ștefan Mandachi. Omul de afaceri luat la întrebări de autorități!

Prezent, azi, la Suceava, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a declarat prea ocupat să se deplaseze să vadă cum se poate construi o autostradă pe bani privați.El zice că îl înțelege pe omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, dar „nu are în program„ vizita la metrul simbolic de autostradă construiit de omul de afceri sucevean pe banii proprii.

„Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației„, a declarat Răzvan Cuc.

Dintr-o pură coincidență, sau nu, chiar azi,  autorităţile locale din comuna în care omul de afaceri a construit metrul de autostradă simbolic spun că e vorba de o ilegalitate. Nu avea autorizaţie de construire şi a schimbat destinaţia unui teren agricol.

Distribuire articol