ACTUALITATE

Sindicaliștii de la ROMATSA se alătură protestului omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi

Sindicaliștii de la Romatsa, care asigură serviciile de trafic aerian, se alatură protestului din 15 martie și anunță că vineri, la ora 15.00, timp de 15 minute vor purta banderole albe, potrivit unui comunicat de presă.

„ATSR – Sindicatul Salariatilor din ROMATSA sustine normalitatea si se alatura actiunii din data de 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe.

Prin normalitate intelegem: sustinerea construirii de autostrazi si de sosele la standarde EUROPENE, sustinerea profesorilor, sustinerea medicilor, sustinerea specialistilor din toate domeniile de activitate, sustinem dezvoltarea prin si pentru o viata normala bazata pe munca si rasplata, sustinem promovarea pe merite”.

„Sustinem crearea unei economii sanatoase, sustinem independenta sistemului juridic, sustinem confiscarea averilor celor care nu pot dovedi provenienta acestora, sustinem construirea de spitale si scoli la standarde EUROPENE, sustinem adoptarea urgenta de masuri pentru oprirea plecarii tinerilor din tara”,.

Sustinem acum si pe viitor toate cele de mai sus, pana nu este prea tarziu, pentru ca directia in care ne indreptam ne indeparteaza de valorile comune ale Uniunii Europene”, se mai arata in comunicat.

Români și firme din întreaga țară își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00.

Protestul inedit este initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute.

Numeroase companii si persoane si-au aratat intentia de a protesta alaturi de el.