Un șofer beat și fără permis, surprins de poliție când vrea să schimbe locul la volan cu alt bărbat

Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, în această noapte, pe strada Bujorilor din localitate, autoturismul condus de un localnic de 48 de ani care, la momentul opririi, a sărit pe bancheta din spate,  iar un bărbat care se afla în autoturism în calitate de pasager pe locul din dreapta faţă, s-a mutat la volanul vehiculului.

         Întrucât emana halenă alcoolică și era recalcitrant, conducătorul auto de 48 de ani a fost încătușat și condus la sediul poliției, unde a refuzat să se supună testului cu aparatul etilotest, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

         În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 48 de ani, figurează cu permisul de conducere suspendat.

         În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.