Fetiţa de 5 ani lovită în plin cu maşina de şefa de post de la Suceviţa a murit. Poliţista are 27 de ani

Durere fără margini într-o familie din Marginea după ce odorul lor a plecat la Ceruri.  Un înger  cum ziceau  fetiței lor le-a frânt inima.  A murit fetiţa de 5 ani lovită cu maşina de şefa de post de la Suceviţa. Poliţista are 27 de ani, iar accidentul a avut loc în urmă cu 6 zile la Marginea, în Suceava.

Părinții nu se pot opri din plâns iar rugăciunile lor parcă nu au avut ecou. ,,De ce doamne nu ne-ai salvat fetița?,, este întrebarea pe care și-o pun printre lacrimi părinții. 
Și-au pierdut copilul  din ochi câteva clipe și apoi, pentru ai avea să se năruie cerul la aflarea tristei vești .

Andreea Ionela Bodnărescu, şefa de post de la Suceviţa, a accidentat pe 24 martie o fetiţă de 5 ani la Marginea, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism de la Horodnic de Sus spre Suceviţa. Micuţa a ieşit de pe marginea drumului nesupravegheată şi se pare că poliţista nu a mai putut evita impactul,potrivit presei locale. 

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, micuţa de 5 ani s-a stins la spital, după 6 zile de grea suferinţă.

După producerea accidentului, şefa de post de la Suceviţa a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițista este un model pentru colegi așa că nimeni nu își explică cum omul legii  nu a putut evita impactul cu minora. Fracțiunea de secundă a fost cea care însă a culminat cu lovirea fetiței scăpata pe artera de circulație de părinți. 

Dacă până aseară era cercetată pentru vătămare din culpă, acum încadrarea din dosar s-a schimbat în ucidere din culpă.

sursa:observator.tv