Agent șef adjunct de la Poliția Rutieră, Sergiu Mârza, reținut de procurori. A fost surprins, în trafic, cu o autoutilitară plină cu țigări de contrabandă

Agentul șef adjunct de la Poliția Rutieră Arad, Sergiu Mârza a fost reținut în cursul nopții de vineri spre sâmbătă de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, acuzația principală fiind de contrabandă cu țigări.

Este vorba despre al doilea caz major în care un angajat din IPJ Arad este prins de procurori pentru că ar fi făcut trafic cu țigări, după ce fostul șef de cabinet al șefului Inspectorului de Poliție Județean Arad, a fost găsit vinovat.

Conform specialarad.ro, o autoutilitară Mercedes Sprinter ar fi fost surprinsă în trafic de un polițist aflat în civil (se pare că e vorba despre Pană jr., aflat în haine civile), în ea fiind descoperite aproximativ 110.000 de țigarete, în valoare de peste 55.000 de lei. Mârza, aflat în mașină alături de șofer, ar fi spus ca sunt ale lui, dar când Pană a sunat la 112, șoferul autoutilitarei și agentul șef adjunct de la Serviciul Rutier au fugit. Însă totul ar fi fost filmat, fiind vorba despre „lucrare mai amplă” pusă în scenă de procurori.

Ulterior, Mârza a fost prins, ținut la audieri până noaptea târziu.

Sursele noastre spun că s-au făcut percheziții inclusiv la tatăl lui Sergiu Mirza (tatăl s-a pensionat anul trecut). Se pare ca mai sunt și alți implicați, țigările aparținând unui tânăr de 27 de ani aflat în strânse legături cu interlopii.

Sursa: specialarad.ro