Primarul din Broșteni, Nicolae Chiriac a revenit în forță. Astăzi, s-a lucrat la traversarea străzii Neagra cu conducta de aducțiune a apei între stația de captare și rezervorul de apă

 Primarul orașului Broșteni, Nicolae Chiriac a revenit în forță la conducerea administrației locale și e decis să reia lucrările de investiții stagnate după ce a fost suspendat de la conducere.

,,Astăzi s-a făcut traversarea străzii Neagra cu conducta de aducțiune a apei între stația de captare și rezervorul de apă de pe dealul Brosteniului.
Rezervorul de decantare a apei, din stația de captare, este finalizat. 
S-au adus căminele de branșament individual în care se vor monta și apometrele. Am stabilit cu constructorul ca în termen de două-trei zile să înceapă montarea branșamentelor de apă pe strada Neagra pentru a putea demara lucrările de asfaltare a acestei străzi. Totodată am stabilit cu constructorul de la apă ca până la începutul lunii Iunie sa finalizăm montarea conductei de 200 mm la rezervorul de pe deal pentru a avea apă de calitate (traversarea râului Neagra și montarea conductelor de strada Ion Creanga),, arată edilul. 


Primarul a mai amintit că a fost stabilit și cu constructorul de la canalizare ca până la 25 Aprilie să finalizeze traversările și celelalte lucrări pe strada Neagra, tot pentru a putea demara lucrările de asfaltare în urma desemnării prin licitație a constructorului. 
,,Joi 18 Aprilie, am convocat in scris diriginții de șantier, proiectanții și constructorii de la apă și canal pentru a stabili in scris un grafic de lucrări și aprovizionare cu materiale în vederea începerii cel târziu la I Iulie a lucrărilor în cartierul de blocuri. Se va începe cu lucrările de canalizare urmat îndeaproape demontarea conductei de apă și a branșamentelor. În proiect este articol de lucrări privind demontarea și montarea pavelelor și de aducere in starea actuală a străzilor din cartier. Constructorii s-au angajat să lucreze mai atent și mai îngrijit, își cer scuze pentru disconfortul creat,, a mai spus primarul.