Un minor din Marginea s-a jucat de-a filmele de acțiune cu polițiștii

Doi motocicliști din Marginea nu au oprit la semnalul polițiștilor, așa că oamenii legii au pornit în urmărirea acestora. Atenția le-a fost atrasă de faptul că nu aveau numere de înmatriculare. Polițiștii au blocat una dintre motociclete și conducătorul a fost identificat ca fiind un minor de 17 ani, din comuna Marginea.

               În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar motocicleta i-a fost încredințată de proprietarul acesteia,  un localnic de 18 ani, pentru a fi condusă pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că, acesta nu deține permis de conducere.

              Totodată, din primele cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că tânărul de 18 ani este conducătorul motocicletei care nu a oprit la semnalele efectuate de polițiști, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârșirii faptei.

               În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 17 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tânărul de 18 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.