Un bărbat care venea să viziteze Suceava a adormit la volan. Soția sa a fost rănită

Un bărbat din Baia Mare care venise în vizită la Suceava a adormit la volan. Ieri, un bărbat din Baia Mare, de 65 de ani,  în timp ce conducea autoturismul marca FORD pe DN 17, în afara localității Vama, deplasându-se din direcția mun. Suceava spre mun. Vatra Dornei, ajuns în apropierea km 207+950, la intrarea pe un pod, a adormit, a virat spre dreapta unde a intrat în coliziune cu un parapet metalic, respectiv cu un gard de protecție din fier, autoturismul rămânând imobilizat pe partea lateral-dreapta între parapetul metalic și balustrada podului.
În urma producerii accidentului, soția sa aflată în dreapta a suferit leziuni ușoare fiind preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul mun. C-lung Moldovenesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale, unde a fost diagnosticată cu „contuzionat prin accident rutier”, fără a rămâne internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.