Un sucevean din Mitocu Dragomirnei a decedat după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Tragedie rutieră în Suceava. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a decedat noaptea trecută, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Accidentul a avut loc pe strada Mitocelului din oraș. Impactul a fost violent, șoferul fiind încarcerat.  El a fost declarat decedat. Poliția  a preluat cercetările. 

update

Agrigoroaie Adrian Mihai, de 32 de ani, din com. Mitocu Dragomirnei, este decedat pe un teren viran la circa 400 de metri de capătul străzii Mitocelului din municipiul Suceava, corpul acestuia fiind prins sub un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie.

La 05.05.2019 Agrigoroaie Adrian Mihai și Baltaru Cătălin Vasilică au consumat băuturi alcoolice, într-o locație aparținând primului. În jurul orelor 20:00 cei doi s-au despărțit, moment în care Agrigoroaie Adrian Mihai a afirmat că va merge cu un autoturism pe dealurile dintre cartierul Ițcani și comuna Mitocu Dragomirnei.

În jurulorelor 22:30, întrucât Agrigoroaie Adrian Mihai nu răspundea multiplelor apeluriale lui Baltaru Cătălin Vasilică, acesta din urmă, cunoscând zona, a plecat încăutarea acestuia. La orele 23:18 a observat lumina de la farurileautoturismului aparținând numitului Agrigoroaie Adrian Mihai. Ajungând în zonarespectivă, un sucevean  a găsit autoturismul răsturnat, corpul luiAgrigoroaie Adrian Mihai fiind prins sub acesta. Cu ajutorul polițiștilor s-areușit scoaterea lui Agrigoroaie Adrian Mihai, echipajul medical acordându-iprimele îngrijiri medicale, fără succes, la scurt timp fiind declarat decesul.

Din cercetarea locului faptei a rezultat faptul că, datorită reliefului zonei, autoturismul s-a răsturnat rostogolindu-se de mai multe ori în jurul axei longitudinale.

Nu sunt intrunite elementele constitutive ale unui accident rutier, intrucât evenimentul nu s-a petrecut pe drum public.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.