Comunicat PSD. Rădulescu: Din cei 186 de deputați care au votat pentru această lege, 110 au fost de la PSD, doar 34 de la PNL

Astăzi, în Camera Deputaților, așa cum s-a grăbit să anunțe un coleg deputat liberal, s-a adoptat o lege importantă referitoare la circulația pe drumurile publice. Această lege stipulează faptul că dispozitivele destinate măsurării vitezei vor fi instalate exclusiv pe autoturismele ce poartă însemnele Poliției Rutiere.

Colegul mai sus menționat are tot dreptul să se mândrească cu apariția acestei legi pentru că, într-adevăr, este unul din inițiatori. Așa cum afirmă și dumnealui, adoptarea acestei legi (cu 186 de voturi pentru, 21 de voturi împotrivă și 6 abțineri) este un semn de normalitate. Însă normalitatea unei comunicări politice decente l-ar fi obligat să-și înceapă comunicatul cu mulțumiri aduse colegilor deputați din PSD și în primul rând colegilor deputați social-democrați suceveni care au votat în favoarea inițiativei dumnealui într-un gest de normalitate a activității politice. Și fac această afirmație deoarece din cei 186 de deputați care au votat pentru această lege, 110 au fost de la PSD, doar 34 de la PNL (din totalul de 68 de colegi ai dumnealui), iar restul de la celelalte partide politice. Menționez că deputații USR au votat împotriva acestei legi care într-adevăr instalează o stare de normalitate.

Consider că prin votul dat pentru această propunere legislativă, deputații social-democrați demonstrează încă odată că atunci când este vorba de interesele românilor reușesc să depășească orgolii meschine de interes partinic.

 

Sursa: comunicat de presă

deputat PSD, Alexandru Rădulescu