Lungu: Primele contracte le vom semna până la sfârșitul lunii mai, respectiv pentru Centrul multifuncțional de la Ițcani și pentru Gradinița din Burdujeni sat

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat la București la Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România, la care au fost prezenți vice prim-ministrul Daniel Suciu și Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Edilul a declarat că între discuțiile  care au avut loc s-a aflat urgentarea semnării contractelor de finanțare pe bani europeni. Lungu a anunțat că la sfârșitul acestei luni va semna două contracte. ,,S-a solicitat din partea primarilor urgentarea semnării contactelor de finanțare pe fonduri europene și compensarea pe trimestrul 1 din anul 2019 a impozitului pe venit de la 41,75 %, cât am primit, la 60%, așa cum a fost aprobat în bugetul de stat pentru acest an. Am avut întâlniri și la Ministerul Dezvoltării și la Ministerul de Finanțe referitor la semnarea contractelor de finanțare pe fonduri europene. Primele contracte le vom semna până la sfârșitul lunii mai, respectiv pentru Centrul multifuncțional de la Ițcani și pentru Gradinița din Burdujeni sat”, a declarat primarul Sucevei.