Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, despre lucrările la podul peste râul Suceava: Nu sunt mulțumit de ritmul cu care se lucrează

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, se declară nemulțumit de stadiul lucrărilor la podul peste râul Suceava, cu toate că firma a respectat graficul. Edilul-șef a cerut să se suplimenteze numărul muncitorilor pentru a se reintra cât mai repede în normal, însă s-a izbit de refuzul constructorilor. Primarul Ion Lungu a dat adigurări că va face presiuni pentru a urgenta lucrările. ,,Am verificat aseară stadiul execuției lucrărilor la podul de peste râul Suceava.
Nu sunt mulțumit de ritmul cu care se lucrează, deși conform graficului stabilit și la care s-au angajat, aceștia se încadrează. Momentan au fost decopertate toate rosturile de dilatare de pe sensul pe care se lucrează.
Vom insista să se termine lucrarea înainte de termenul stabilit, acela de o lună de zile.
Le-am cerut să mai suplimenteze numărul muncitorilor, dar au susținut că pentru această fază sunt suficienți.
Vom face presiuni în continuare pentru a se lucra cât mai mult zilnic, dar să se depună și toate diligențele în ceea ce privește calitatea”, s cris primarul Sucevei pe pagina de facebook.