Festivalul Laleaua Pestriță organizat în comuna Todirești. Laura Lavric între invitații speciali

Todiresti, Centrul Cultural Todiresti va invita la Festivalul LALEAUA PESTRITA.

Potrivit primarului Vasile Avram,  manifestarea are un program artistic amplu fiind incluși artiști de renume dar și  interpreți de muzică populară și formații locale precum  și ansambluri invitate din județ. Vor cânta Alexandru Brădățan și Laurențiu Roznovan.

Școala din comuna Todirești a pregătit un program special care va fi susținut de Grupul de Copii de la Școala Soloneț-instructor prof-Dragomir Chisăliță;Ansamblul ,,Muguri de brad,, de la Școala Părhăuți-instructor prof. Geta Chiliman și Corul de copii ,,Vox dei,, de la

Școala Todirești, instructor prof Denisa Seserman.

Va cânta apoi, Angelica Flutur, Ansamblul ,,Codrișor,, din Dornești; Ansamblul ,,Plaiurile Solonețului,, instructor Ioan Popescu, Dansuri Bărbătești,, Brâul Bucovinei,, instructor Valentin Vligea, Andreea Haisan, Grigore Gherman ,Constantin Bahrin, Ansamblul de dansuri ,,Stejarul,,  din Cajvana -instructor Iulian Ciotu. recitalul extraordinar al festivalului va fi susținut de interpreta de muzică populară  Laura Lavric .

Evenimentul include și,,  Balul  primăverii,, unde atmosfera va fi întreținută de Formația Best Music Suceava,  Gabriela Buliga și Dorel Ionel.