ACTUALITATE

Tânără din Câmpulung Moldovensc agresată de concubin. Bărbatul a spart geamul la locuință

O tânără din Câmpulung Moldovenesc a fost agresată de concubin. Ieri seară, Poliţia  câmpulungeană  a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  o tânără, de 29 ani, localnică, despre faptul că concubinul ei, de 37 ani, din aceeași localitate, face scandal la locuința ei. Femeia care  șase copii trăiește de  circa șase luni trăiește în relații de concubinaj cu agresorul.

Bărbatul a declarat  polițiștilor că nu vrea  să declare nimic, datorită stării de beție în care se află, fapt pentru care i s-a adus la cunoștință să se deplaseze la domiciliul său, urmând a fi chemat ulterior pentru audiere și luarea măsurilor legale.

Femeia a rămas la sediul poliției pentru a fi audiată în referire la scandalul făcut de concubin, în scurt timp fiind sunată pe telefonul său de mama ei, care i-a spus că bărbatul s a revenit la locuința ei și a spart un geam de la ușa de acces în locuință.

Având în vedere aceste aspecte, patrula de siguranță publică s-a deplasat din nou la locuința lui  femeii , unde a constatat faptul că  bărbatul a plecat de la locație.

S-a procedat la căutarea agresorului  acesta fiind identificat și adus din nou la sediul poliției pentru audiere, ocazie cu care , acesta din nou a declarat faptul că nu dorește să declare nimic.

Femeia a declarat polițiștilor că este frică de  bărbatul  care pe fondul consumului de alcool devine recalcitrant, persoanei vătămate i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat necesitatea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, acesta fiind emis. Ordinul de protecție, a fost adus la cunoștință bărbatului și a membrilor de familie a acestuia, prezenți la sediul poliției.

În referire la distrugerea unui ochi de geam de la ușa de acces în locuința iubitei aceasta a declarat faptul că nu dorește să depună plângere penală împotriva bărbatului pentru  distrugere.