Un bărbat din Breaza a murit într-un groaznic accident

Un bărbat de 48 de ani din Breaza a murit într-un groaznic accident. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu autotractorul cu semi-remorcă condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Prahova.

După coliziune, autotractorul condus de bărbatul de 48 de ani a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanț, iar autotractorul condus de bărbatul de 26 de ani a intrat pe un câmp din apropiere.

Totodată, în spatele autotractorului din județul Prahova, circula autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani din județul Iași, care, pentru a evita coliziunea cu autotractorul care circula din sens opus, a virat stânga, oprindu-se pe acostament.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 48 de ani, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto de 26 de ani.

Conducătorii auto de 39 și respectiv de 26 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.