Bărbat decedat în urma unui accident stupid.Omul venise să își ajute vecinul să ia mașina de la reparații de la Rolex

Ieșean decedat în condiții stupide. Cazul a fost cercetat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava ca ucidere din culpă.Ieri,ora 17.07, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un angajat al SC Rolex SRL Suceava, cu privire la faptul că în parcarea societăţii a avut loc un accident în urma căruia a decedat o persoană.

În urma cercetărilor s-a stabilit că  joi, un bărbat, angajat al SC Panequip SRL Iaşi s-a deplasat cu un autoturism proprietate la atelierul SC Rolex SRL pentru a prelua autocamionul societăţii ce a fost adus cu o zi înainte pentru reparaţii. În acest sens ieșeanul a venit însoţit de un vecin, de 38 ani, care urma să se întoarcă în Iaşi cu autoturismul cu care au venit.

Cei doi împreună cu şeful atelierului, s-au deplasat în parcarea de lângă service pentru a verifica sistemul hidraulic de acţionare al calei platformei camionului, la care au fost efectuate reparaţii. În acest sens  angajatul firmei din Iași a desfăcut centura de siguranţă a calei moment în care aceasta a căzut instantaneu şi l-a lovit în cap pe vecin ce se afla în spatele platformei. În urma impactului acesta a rămas imobilizat sub cală iar echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că a decedat.

Cauza a fost discutată cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava care a opinat că nu se impune indisponibilizarea camionului şi nici alte măsuri. Medicul legist va efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.