Un adolescent din Slatina s-a tăiat la mână în curtea unui gater

Un adolescent din Slatina s-a tăiat la mână în curtea unui gater. A fost internat la Secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Suceava.  Cazul este cercetat de polițiști și ITM.

Ieri, ora 17.00, în timp ce  băiatul de 16 ani, se afla în curtea unui localnic , din comuna Slatina, pentru a-l ajuta la diverse activități gospodărești, în zona gaterului pe care acesta din urmă îl deține, s-a tăiat în zona mâinii stângi.

În urma vătămării suferite, adolescentul  a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Chirurgie Plastică Sfânta Maria Iași unde a fost internat la secția de chirurgie plastică.

În cauză, a fost sesizat ITM Suceava în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc vătămarea adolescentului , respectiv dacă au fost respectate prevederile pe linia securității și sănătății în muncă întrucât evenimentul a avut loc în curtea S.C. Greenall S.R.L. Găinești din com. Slatina.Omenii legii au întocmit dosar penal  de „vătămare corporală din culpă” și „nerespectarea  măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.