Accident pe DN29. Doi șoferi au fost accidentați și transportați la spital

Accident pe DN29. Doi șoferi au fost accidentați și transportați la spital. Ieri, în jurul orelor ora 18.50, un șofer , de 61 de ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea autovehiculul  marca Ford   pe  DN29 în interiorul orașului Salcea, având direcţia de deplasare dinspre  Dumbrăveni spre   Suceava, nu a  păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul care circula în fața sa marca VW condus de un tinerel, de 18 ani, din comuna Dumbrăveni, întrând în coliziune cu acesta.
     În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi șoferi, care au fost preluați de un echipaj de ambulanță și transportați la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, în urma investigaţiilor efectuate stabilindu-li-se următoarele diagnostice: bătrânul  – nu prezintă urme de leziuni fizice externe, Huțan Alessio – contuzie coloană cervicală, contuzie umăr stâng.
         Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.