Deputatul USR Daniel Popescu deschide un nou birou parlamentar la Vatra Dornei

Deputat în Parlamentul României din partea USR,  Daniel Popescu, originar din județul Suceava și ales în Circumscripția nr. 43 – Diaspora, în prezent vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și membru în Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, a inaugurat ieri un nou birou parlamentar în municipiul Vatra Dornei. Este al treilea birou deschis pentru cetățenii din județul Suceava, după cel din mun. Suceava și cel din mun. Câmpulung Moldovenesc. Cabinetul din Vatra Dornei se află pe str. Mihai Eminescu nr 15, et. 2, cam. 27.

Originar din județul Suceava, deputatul USR dorește să fie cât mai aproape de cetățenii din acest județ, pentru a le afla problemele și pentru a-i sprijini în rezolvarea acestora din poziția de parlamentar. În data de 9 iunie 2019, Daniel Popescu a inaugurat astfel un nou birou parlamentar la Vatra Dornei, unde sunt așteptați toți cetățenii care doresc să-i prezinte diverse probleme cu care se confruntă, inclusiv în raport cu autoritățile publice locale și naționale. Programul de lucru cu publicul și programul de audiențe: marți și joi, între orele 10.00 și 14.00.

În vederea stabilirii unei audiențe, cetățenii interesați mai pot suna la numărul de telefon +40 752 383 427  (dl. Dan Pașcău, consilier) sau pot accesa site-ul http://www.daniel-popescu.ro, secțiunea „Solicitați o audiență”, unde vor putea completa un scurt formular.

Deputatul Daniel Popescu îi încurajează pe toți cetățenii care doresc să îi aducă la cunoștință problemele și să le răspundă la întrebări să nu ezite să îl contacteze pentru o audiență.

„Toate problemele românilor din țară și de peste hotare își au originea în România și se referă mai cu seamă la ceea ce trebuie să facă sau nu un funcționar public, un medic, un profesor, un ales local, județean sau parlamentar. Un lucru extraordinar pe care cetățenii din orice comunitate locală îl pot face, afirmă deputatul Daniel Popescu, este să se implice activ în expunerea problemelor pe care le întâmpină, dar și să ia parte la rezolvarea lor. O comunitate puternică este o comunitate implicată și interesată de rezolvarea problemelor comune. O comunitate prosperă este o comunitate în care grija pentru ce este în jur și pentru binele comun nu sunt doar cuvinte fără conținut. De aceea îi invit pe dornenii (și nu numai) din țară și din străinătate să îmi trimită problemele și provocările pe care le întâmpină la nivel local, știut fiind faptul că prin dialog onest și implicare responsabilă se pot rezolva multe din problemele care ne apasă,” este de părere parlamentarul USR.

Cu această ocazie, colegii și simpatizanții din Vatra Dornei, împreună cu cei din Bistrița și Câmpulung Moldovenesc, au sărbătorit și inaugurarea sediului filialei locale USR Vatra Dornei. Deputatul USR a sprijinit înființarea de noi filiale în județul natal, inclusiv la Vatra Dornei, convins fiind că oamenii din acest oraș și împrejurimi au capacitatea de a se implica în proiecte și activități care aduc valoare adăugată comunității locale. Parlamentarul se va implica în continuare în dezvoltarea acesteia, alături de echipa și președintele filialei, dl. ing. Nucu Barcău.

Daniel Popescu i-a felicitat pe toți membrii și simpatizanții prezenți la eveniment și i-a încurajat să fie cât mai activi pe plan local și regional, și cât mai aproape de nevoile oamenilor. Proaspăta filiala înființată în luna martie are o echipă formată din oameni activi, preocupați de problemele comunității și cu un trecut politic curat. Obiectivele echipei țin de extinderea numărului de membri și filiale în localitățile vecine, demararea de inițiative locale cu efect pozitiv în comunitate, prin semnalarea neregulilor din plan local și propunerea de soluții concrete pentru rezolvarea problemelor municipiului și a localităților învecinate.

 

Distribuire articol