ACTUALITATE

Tatăl a sărit într-un șanț cu apă pentru a-și salva fiul de la înec. Bărbatului i s-a făcut rău

Tatăl a sărit într-un șanț cu apă pentru a-și salva fiul de la înec. Ieri, la orele amiezii, o femeie din comuna  Horodnic de Sus, a sesizat prin SNUAU 112 faptul un băiat, de 2 ani și 7 luni, a căzut într-un șanț cu apă, iar tatăl a sărit în ajutor și i s-a făcut rău.
Micuțul se juca în apropierea respectivului șanț, a alunecat și a căzut în apă.   La scurt timp, tatăl acestuia, a auzit strigătele de ajutor ale fiului său, ocazie cu care s-a deplasat în grabă la fața locului și a intrat în apă pentru a-l scoate pe acesta.   În șanț cu apă sunt depozitate mai multe deșeuri. Femeia a  solicitat intervenția ambulanței, a pompierilor și a poliției la fața locului.
         Până la sosirea echipajelor semnalate,  tatăl  reușit să îl scoată pe fiul său din apă, fără ca acesta să sufere leziuni sau să îi fie pusă viața în pericol. Minorul a fost consultat de către personalul medical de pe ambulanță, ocazie cu care s-a constatat că nu a suferit leziuni. Tatăl însă a refuzat să fie consultat de către personalul medical prezent la fața locului, declarând verbal că în cazul în care se va simți rău se va prezenta la o unitate spitalicească.