Bătrână de 75 de ani, din Dărmănești, lovită de fiu

Bătrână de 75 de ani, din Dărmănești, lovită de fiu. Ieri,  ora 19.58, polițiștii SPR 5 Dărmănești au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că  femeie, de 75 ani, din comuna Dărmănești a fost lovită de către fiul ei , de 50 ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că victima locuiește în același imobil cu fiul său . Locuința este semidecomandata, cei doi având fiecare camera sa, accesul în camere făcându-se printr-un hol.

Ieri, fiul  a servit mai multe băuturi alcoolice la un bar din localitate, după care s-a întors acasă. În jurul orei 19.40, acesta  a vrut să-și prepare ceva de mâncare, și neavând gaz în butelie, a luat un lemn cu intenția de a face foc la plită. În acel moment, mama sa i-a spus acestuia să nu facă foc în locuință deoarece este foarte cald, iar acesta, pe fondul nervilor a lovit-o.

Speriat de cele întâmplate, bărbatul a ieșit în curte, unde în scurt timp a venit nepotul acestuia  a apelat SNUAU 112.

Victimei i s-a adus la cunoștință faptul că împotriva băiatului său  se poate emite un ordin de protecție provizoriu, lucru cu care aceasta nu a fost de acord. De asemenea, i s-au adus la cunoștință prevederile Legii 217/2003 și faptul că se poate adresa instanței de judecată în vederea emiterii unui ordin de protecție. Fiul violent  a declarat faptul că regretă cele întâmplate și nu a avut intenția de a o lovi pe mama sa.Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii  de „ violenţă în familie”.