Frătăuții Vechi. Lovit în fața unui imobil de o bucată de lemn

Lovit în fața unui imobil de o bucată de lemn. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați ieri, direct, de către un lucrător din cadrul Primăriei Frătăuții Vechi despre faptul că o persoană de sex masculin a fost lovită în fața imobilului unde se execută lucrări de demolare.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 11.06.2019, în jurul orei 12.15, l.I., de 63 ani, din localitatea Frătăuții Vechi, fără a se asigura s-a apropiat de o grămada de fier vechi ce se afla pe proprietatea imobilului cu nr. 36 unde se executau lucrări de demolare cu un escavator, moment în care a fost lovit de o bucată de material lemnos în zona feței care a sărit de sub cupa  escavatorului. În momentul loviturii   acesta s-a dezechilibrat, a căzut pe sol și s-a lovit la șoldul drept.

La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care l-a preluat pe I.I.  și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, acesta fiind diagnosticat cu „fractură col femural drept și plagă contuză arcadă zigomată”.

Utilajul care efectua activități de demolare și curățare era manevrat de un  angajat al firmei TDP Metal Construct.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă