Șofer din Rîșca depistat beat la volan

Șofer din Rîșca depistat beat la volan. Marți,  ora 20.35, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați de Rusu Andreea din comuna Bogdănești, despre producerea unui accident de circulație pe D.J. 155A din localitate.

La locul producerii accidentului a fost identificat un bărbat, de 37 ani, din comuna Rîșca, care se afla lângă autoturismul VW Golf, autoturismul fiind avariat, iar susnumitul prezenta leziuni. Cel în cauză a recunoscut că el a condus autoturismul în momentul producerii accidentului și se afla singur în autoturism.

Întrucât susnumitul emana halenă alcoolică şi a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de ,,conducere sub influenţa alcoolului” și „vătămare corporală din culpă”.