ACTUALITATESOCIAL

Care au fost subiectele matematică Evaluare Naţională 2019. 421 de elevi suceveni au absentat.Ce au avut de rezolvat elevii clasei a VIII-a

Subiecte matematică la examenul de Evaluare Naţională 2019. Stiridinbucovina.ro publică subiectele date la matematică date absolvenţilor claselor a VIII-a, la Evaluarea Naţională 2019.  Vă prezentăm statistica prezenței elevilor  în județul Suceava la probă: total înscriși: 6586 elevi; prezenți: 6165 elevi; absenți: 421 elevi; Niciun elev nu a fost eliminat.

Peste 154.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin, la această oră, cea de-a doua probă a Evaluării Naţionale, respectiv examenul la Matematică. Proba a început la ora 9.00 și durează 2 ore. Elevii nu au voie să iasă din examen mai devreme de o oră și trebuie să scrie cu cerneală sau pastă de culoare albastră sau numai cu creion negru pentru executarea schemelor și a desenelor.

Elevii pot să folosească instrumente de desen, dar nu şi calculatoare.La expirarea celor 120 de minute de examen, elevii predau lucrările în faza în care se află, fiind interzisă depășirea timpului stabilit. Trei elevi rămân în sală până la predarea ultimei lucrări.În cazul în care un elev refuză să predea lucrarea, atunci este dat afară din examen, nu mai are dreptul să participe la probele următoare și nui se încheie media la Evaluarea Națională 2019.

Subiecte matematică Evaluare Naţională 2019

Iată care ce subiecte au avut de rezolvat absolvenţii claselor a VIII-a la Evaluarea Națională 2019 – Matematică:

Subiecte matematică Evaluare Naţională 2019

Subiecte matematică Evaluare Naţională 2019