Două vicovence au fost rănite după ce au fost implicate într-un accident rutier

Ieri, în jurul orei 10.00 , în timp ce un localnic, în  vârstă de 74 de ani,din oraşul Vicovu de Sus conducea autoturismul marca Dacia 1310, pe strada Ştefan cel Mare, pe raza oraşului Vicovu de Sus, pe direcţia Vicovu de Jos – Putna, la km 34+800m, a efectuat manevra virajului la stânga, pentru a intra pe strada Obcini, neacordând prioritate și intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Passat, care circula regulamentar din sens opus, pe direcţia Putna – Vicovu de Jos, condus de către o femeie, în vârstă de 36 de ani din oraşul Vicovu de Sus. În urma impactului, autoturismul marca Dacia 1310 a fost proiectat pe partea stângă a sensului de mers Putna – Vicovu de Jos, în afara părţii carosabile.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, fiind transportaţi la Spitalul Rădăuţi unde li s-au recoltat câte o probă biologică de sânge.

În autoturismul marca Dacia 1310, se aflau 2 pasageri: o femeie, în vârstă de 68 de ani din oraşul Vicovu de Sus, pasager partea dreaptă faţă, a fost transportată la Spitalul  Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu „escoriaţii frontale, contuzie frontală”. O bătrână, de 65 de ani din oraşul Vicovu de Sus, nu a suferit leziuni şi nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. Polițiști au întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.