Femeie de 56 de ani, din Breaza bătută de soț

Femeie de 56 de ani, din Breaza bătută de soț. Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către  o femeie, de 56 ani din comuna Breaza, despre faptul că a fost lovită de soțul său în vârstă de 64 ani.   Cei doi se aflau în casă iar la un moment dat între cei doi s-a iscat un scandal spontan pe fondul consumului de alcool.

În timpul scandalului bărbatul și-a lovit soția cu palma în zona feței pe motiv că aceasta l-a contrazis Femeia  a fost întrebată dacă dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu aceasta a refuzat, i s-a adus la cunoștință că are posibilitatea de a se prezenta la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în vederea emiterii unui ordin de protecție împotriva soțului său, s-a întocmit chestionarul de evaluare a riscului și a fost îndrumată să se prezinte la un cabinet de medicină legală în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, ce va fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Breaza.