O femeie din Cajvana a fost amenințată de soțul bețiv. Bărbatul nervos a spart geamurile la casă

O femeie din Cajvana a fost amenințată de soț. Bărbatul nervos a spart geamurile la casă. Cel care a anunțat la 112 a fost tatăl  fetei măritate cu individul violet.  Ieri,  orele 10.53, Poliţia Orașului Cajvana a fost sesizată prin SNUAU 112 de către B.Ghe.  din oraşul Cajvana despre faptul că porţile de acces şi două geamuri ale locuinţei fiicei sale, C.M.  de 34 ani din localitate, au fost distruse.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că la 28.06.2019, în jurul orei 23.00, C.T. de 41 ani din localitate s-a deplasat  la locul de muncă al soției, tot în Cajvana,  iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri, a ameninţat-o pe aceasta cu acte de violență.

Ieri, în jurul orei 10.00,  femeia împreună cu tatăl său, s-a deplasat la locuinţa sa unde a constatat că două geamuri ale locuinţei au fost distruse.  Prejudiciul urmează a fi stabilit.

În urma solicitării reprezentantei sexului frumos  a fost emis ordin de protecţie provizoriu faţă de soţul acesteia, Ciotău Toader, începând cu 29 iunie 2019, ora 14.00, până la data de 04 iulie 2019, ora 14.00.

Polițiștii au  întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de „ameninţarea” şi „distrugerea”  urmând a fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.