Un biciclist din Dărmănești a lovit un minor după care și-a văzut de drum.L-a găsit poliția

Un biciclist din Dărmănești a lovit un minor după care și-a văzut de drum.L-a găsit poliția. Ieri, ora 13.59, O.S. din cadrul Poliției  Suceava a fost sesizat despre faptul că la U.P.U. a Spitalului Județean Suceava s-a prezentat un minor care a suferit leziuni.

Inițial sesizarea a fost direcționată către SPR5 Dărmănești, care după ce au stabilit faptul că leziunile suferite de către minor au survenit în urma unui accident rutier la ora 14.47, au sesizat Biroul Rutier.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, s-au stabilit următoarele:

La data de 28.06.2019, în jurul orei 16.30, M.M., de 35 ani din Dărmănești se deplasa cu bicicleta pe direcția Racovăț – Școala generală Dărmănești și, ajuns în dreptul unui grup de minori care se afla pe marginea dreaptă a drumului având în vedere direcția sa de deplasare, a surprins și acroșat un băiețel,  în vârstă de 12 ani, după care a plecat de la fața locului fără solicitarea intervenției unui echipaj medical sau poliției.

Ulterior, minorul s-a deplasat la domiciliu.

În ziua de 29.06.2019, ca urmare a leziunilor suferite, minorul a fost transportat de bunica sa la U.P.U. Suceava, unde a fost diagnosticat cu ”TCC ușor.”

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.