Prins conducând cu 103km/h. Flăcăul voitezoman din Dumbrăveni s-a ales cu dosar penal

Noaptea trecută,  echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Suceava s-a deplasat în zona cartierului Burdujeni, unde, pe str. Calea Unirii a înregistrat cu aparatul radar, o motocicletă care circula pe direcția Suceava –Adâncata, având viteza de 103 km/h. Procedând la urmărirea acesteia, pe str. 22 Decembrie, înaintea zonei de serpentine către direcția Adâncata, conducătorul motocicletei, după ce a efectuat o manevră de depășire a unui autotren, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, persoana care era transportată în partea din spate a motocicletei marca Yamaha și care a fost identificată ca fiind  un tinerel , de 21 ani, din Dumbrăveni, a suferit leziuni ușoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că motocicleta a fost condusă de către un flăcău de 19 ani, din Dumbrăveni, care nu este posesor de permis de conducere categoria A.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.