Flăcău, de 19 ani, din Șerbăuți, beat la volan.A provocat un accident cu trei răniți,mamă și doi copilași

Flăcău, de 19 ani, din Șerbăuți, beat la volan.A provocat un accident cu trei răniți. Miercuri, la  ora 16.05, acesta,  în timp ce conducea  autoturismul marca Ford Fusion, pe DJ 209D, în afara localităţii Călineşti-Enache,  ajuns la km 30+100m, într-o curbă la stânga, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui atelaj hipo, condus regulamentar în acelaşi sens de către  un bărbat,  de 44 ani, localnic, pe pod şi încălcând marcajul longitudinal simplu continuu, moment în care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat, condus regulamentar din sens opus de către o femeie, de 30 ani, din comuna Şerbăuţi.

În urma impactului dintre cele două vehicule, autoturismul marca Ford Fusion, a fost proiectat în atelajul hipo.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară trei persoane, respectiv  a conducătoarei auto, precum şi a copiilor acesteia, de  5 ani și de 11 ani, pasageri în autoturismul marca VW Passat. Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

Cei trei conducători de vehicule implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru femeie şi  pentru un conducător auto  şi 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru  cel de 19 ani.  Cazul a fost preluat pentru cercetare de polițiști.