Foto/Accident cu 5 răniți din care 2 minori în Gălănești

Accident rutier între doua autoturisme pe raza localității  Gălănești,  ieri, in jurul orei 21:30. 5 persoane, dintre care 2 minori, dintr-o singura masina, au fost transportate la spital, cu ambulante SAJ si SMURD. Potrivit informațiilor oferite de ISU Bucovina, tToate erau constiente si cooperante. Nu au fost persoane încarcerate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava,Ionuț Epureanu, ieri, ora 21.30, un tânăr, de 23 ani, din comuna Putna, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A6, pe D.N. 2 H, în afara comunei Gălănești, ajungând la km 27+800 m, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul marca VW Passat, condus în aceeași direcție de către o localnică, de 18 ani, din orașul Vicovu de Sus, autoturism care încetinise pentru a opri la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în comuna Gălănești.

În urma impactului, mama fetei,  de 41 ani, din orașul Vicovu de Sus, pasageră în autoturismul VW Passat, a suferit leziuni ușoare. Șoferul din Putna,  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i  s-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata din Vicovu de Sus a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i  s-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

încarcerate.