ACTUALITATESOCIAL

Un copilaș de 2 ani, din Dornești, a ingerat îngrășământ de căpșuni

Un copilaș de 2 ani, din Dornești, a ingerat îngrășământ de căpșuni. Ieri a fost internat la Spitalul Municipal din Rădăuți, un copilaș , în vârstă de 2 ani, din  comuna Dornești, care a  ingerat în mod voluntar îngrășământ de căpșuni. Băiețelul se afla miercuri dimineață, acasă  împreună de mama sa. Într-un moment de neatenție al mamei, minorul a pătruns într-o cameră a imobilului și a ingerat dintr-un flacon mai multe granule de îngrășământ de căpșuni.

Ca urmare a incidentului, mama și-a transportat fiul minor la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipiului Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Personalul medical al Secției de Pediatrie a Spitalului Municipiului Rădăuți a constatat faptul că minor a ingerat mai multe granule de îngrășământ de căpșuni, motiv pentru care i-au fost acordare îngrijiri medicale de specialitate fiind diagnosticat cu ,,ingerare voluntară de substanțe necunoscute”, în momentul efectuării verificărilor aflându-se în afara oricărui pericol.

.