Remanierea Guvernului, decisă pe 15 iulie. Cei 8 miniștri evaluați de Dăncilă

Remanierea Guvernului va fi decisă mâine, la Comitetul Executiv Naţional al PSD – spune premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat ieri, la Călăraşi, că a fost analizată activitatea a opt miniştri din cabinetul pe care-l conduce, fără să spună care sunt cei vizaţi.

Dîncilă a precizat că va face propuneri cu privire la miniştrii care urmează să fie remaniaţi, însă o decizie în acest sens va fi luată în cadrul Comitetului Executiv.

“Vor fi remanieri. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în Comitetul Executiv Naţional, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi, ce miniştri nu sunt remaniaţi, bineînţeles la propunerea primului-ministru”, a declarat sâmbătă Dăncilă.

Prim-ministrulul României a prezentat şi câteva dintre criteriile în baza cărora a evaluat miniştrii aflaţi în subordinea sa.

“Este o evaluare care a ţinut cont de mai multe criterii, şi din punct de vedere al programului de guvernare, şi din punct de vedere al eficienţei, şi din punct de vedere al comunicării, şi din punct de vedere al deplasărilor în teritoriu, sunt numai câteva criterii pe care le-am avut în vedere”, a mai spus Dăncilă.

sursa:realitatea.net