Doi frați din Capu Codruui au furat o bicicletă pe care au ascuns-o pe albia râului Moldova.

Doi puștani au furat o bicicletă pe care au ascuns-o pe albia râului Moldova. Marți dimineață, o femeie din Capu Codrului , comuna Păltinoasa a solicitat sprijinul polițiștilor după ce a rămas fără bicicletă.  Aceasta a intrat în magazinul  situat în centrul localităţii , unde a stat aproximativ 3 minute, lăsând bicicleta la intrarea în magazin, rezemată de gard, iar în momentul când a ieşit, nu a mai găsit-o.

În timp ce se efectuau verificări prin zona comiterii faptei în vederea identificării autorilor, polițiștii l-au observat pe  un tinerel , de 22 ani, localnic, care prezenta un comportament suspect, iar în momentul când a văzut poliţiştii a fugit. S-a procedat la urmărirea acestuia pedestru, fiind prins după o urmărire de aproximativ 100 metri. Fiind întrebat de ce a fugit de organele de poliţie, acesta a relatat faptul că împreună cu fratele său, de 16 ani, au sustras în urmă cu puţin timp o bicicletă din faţa magazinului , pe care au ascuns-o pe albia Râului Moldova.

Bicicleta a fost recuperată, fiind predată persoanei vătămate, totodată fiind identificat şi Covaci Gheorghe care a recunoscut fapta.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”.

Tot marți, în continuarea cercetărilor, cei doi autori au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în CRAP al IPJ Suceava