Fetiță de 2 anișori cu traumatism cranio cerebral după ce a căzut de pe o platformă

Fetiță de 2 anișori cu traumatism cranio cerebral după ce a căzut de pe o platformă. Ieri, ora 22.25, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către reprezentanți ai Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, secția U.P.U., despre faptul că la această secție a fost adusă o fetiță  de 2 ani și două luni, diagnosticată cu „traumatism cranio facial, traumatism cranio cerebral și policontuzii”, leziunile fiind provocate în urma unei căzături.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că la data de  ieri,  în jurul orei 20.10, în timp ce se afla împreună cu părinții ei și se juca în curtea de la adresa lor de domiciliu din . Câmpulung Moldovenesc, minora s-a urcat pe o platformă situată la înălțimea de 1 m față de nivelul solului, de unde, din cauză că s-a împiedicat, a căzut lovindu-se.

Minora a fost transportată la spital unde i-au fost acordate primele îngrijiri după care s-a luat decizia transportării acesteia la Spitalul Municipal Suceava pentru investigații mai amănunțite.

Nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul.