Humorean pasionat de pescuit, înecat în râul Moldova

Humorean pasionat de pescuit, înecat în râul Moldova Ieri,  orele 19:20, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de un sucevean  cu privire la faptul că, în timp ce se plimba prin Parcul Ariniş din Gura Humorului, a observat plutind pe apa râului Moldova cadavrul unui bărbat.

Duminică,  în jurul orelor 16,00, Gârbu Grigorie, de 79 de ani, din orașul Gura Humorului, a plecat la pescuit pe râul Moldova, iar în jurul orelor 19,20, cadavrul acestuia a fost observat de doi tineri care se plimbau pe podul suspendat de peste râul Moldova, în apă, la aproximativ 20-30 m în amonte de pod. Cei doi tineri au reuşit să scoată cadavrul din apă, la aproximativ 50 m în aval de podul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la IGSU Gura Humorului care l-a resuscitat aproximativ 45 minute, după care, la ora 20,07,  a declarat decesul acestuia.

La o examinare sumară, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul său, cu excepţia celor provenite de la impactul cu apa şi pietrele din râu.

Cadavrul a fost depus la morga Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.Polițiștii au  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.