ACTUALITATESOCIAL

Un câmpulungean care a mers să se roage la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, a murit la întoarcerea spre casă

Un câmpulungean care a mers să se roage la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, a murit la întoarcerea spre casă. Duminică,  la orele 18.40, Poliţia  Câmpulung Moldovenesc  a fost sesizată prin  SNUAU 112   că a găsit un bărbat decedat în zona muntoasă „Mucenici  Rarăului.

La faţa locului, la aproximativ 4 km de drumul public a fost descoperit cadavrul unui bărbat și s-a stabilit faptul că se numește Rotaru Vasile, de 54 de ani,  din  Câmpulung Moldovenesc.  Decedatul a fost  recunoscut de către Cojocar Vasile, preot la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului,  care a indicat că, vineri, cel în cauză a fost primit la mănăstire iar în cursul zilei de duminică , orele 14,00, a plecat şi nu s-a mai întors.

Cadavrul a fost preluat de echipaje ale Salvamont şi Jandarmeriei montane şi transportat la morga Cîmpulung  Moldovenesc în vederea efectuări autopsiei.

Polițiștii  continuă  cercetările  cu privire la  infracţiunea de „ucidere din culpă” în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor survenirii decesului.