Ştefan Mandachi investeşte 125.000 de euro în prima locaţie Spartan din Bulgaria

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi,cunoscut pentru metrul de AUTOSTRADĂ va deschide prima locație în afara granițelor țării, în Bulgaria.Acesta și-a alocat pentru anul acesta peste 700.000 de euro pentru extinderea lanţului de res­taurante Spartan. Astfel, omul de afaceri sucevean are în plan extinderea brandului peste graniţele ţării, investind 125.000 de euro în prima locaţie sub brandul Spartan din Bulgaria, anunță zf.ro

„Pentru a doua jumătate a anului 2019 avem planificată deschiderea primei locaţii Spartan din Bulgaria“, a spus pentru ZF Ştefan Mandachi, proprietarul lanţului de restaurante Spartan.

De altfel, pe piaţa locală antreprenorul vrea să mai deschidă anul acesta încă patru locaţii, oraşele vizate fiind Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Sibiu. El spune că pentru deschiderea fiecărei locaţii va fi necesară o investiţie de 125.000 de euro.

În prezent, Spartan gestionează 43 de locaţii fixe şi una mobilă, brandul fiind prezent în toate oraşele mari din România. Compania a înregistrat în 2018 afaceri de 54,2 milioane de lei (peste 11,4 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de anul 2017 când Spartan avea afaceri de 44,4 milioane de lei (9,4 milioane de euro).

sursa:zf.ro

Distribuire articol